duminică, 27 decembrie 2009

Loneliness




27.12.2009 Loneliness


Ajuns in Germania pentru a petrece Craciunul alaturi de prietena mea, am avut ocazia sa fotografiez din masina aceasta imagine ! Cu ce aparat ....? canoane, nikoane, teleobiective .... NU ! Cu telefonul mobil, un aparat vai de mama lui ... si iata rezultatul !

14 comentarii:

  1. e superba si are de toate. bun ochiu'!

    RăspundețiȘtergere
  2. Incredibila... Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo...si felicitari pentru poza zilei...si asa e plin de rusi p-acolo. Oricum e dovada ca nu conteaza aparatul conteaza cine si cand apasa butonul. fotgrafia asta iti da o stare de singuratate combinata cu rezistenta si putere...e intr-un mare fel. ca sa nu mai spun ca germania e tara mea preferata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa imaginea. Bravo! Cat despre aparatura, intr-adevar, daca vorbim de o imagine de pus pe blog, la 800 de pixeli latura mare, ne descurcam linistiti cu telefonul. Insa daca dorim sa editam imaginea, eventual sa facem si un print A3 sau mai mare si sa vedem si niste detalii pe acolo, o sa fie cam greu. Cred ca esential este ca atunci cand facem o fotografie sa o facem la cea mai buna calitate pe care ne-o poate permite aparatura de care dispunem.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos peisajul, dar cam neclar, nu vad detalii pe alb, doar linia orizontului si copacul. Dar pentru o imagine facuta cu telefonul e ok :) compozitia imi place. Pacat ca nu ai facut fotografia cu un aparat mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Aurora : Fotografia pare neclara tocmai datorita faptului ca era ceata :-)!
    @Alex Tanasescu : Alex, normal ca este importanta si calitatea, insa in opinia mea mai important este ochiul si spiritul de observatie ! degeaba ai aparat foarte bun si scoti calitate super, daca nu ai compozitie... ! eu spun ca atunci cand faci fotografii bune cu orice aparat, poti sa te gandesti sa iti iei ceva mai bun, doar pt calitatea imaginii ! iar in ceea ce priveste printurile, daca nu esti fotograf profesionist nu vad ce ai putea face cu printuri mari...doar sa le pui in rama in casa !

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo, maestre!
    Inca o dovada: ochiul fotografului face imaginea, nu aparatura.

    RăspundețiȘtergere
  8. dap...asa e..:)foarte buna fotografia !bun ochi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu cat de bine sau rau este sa ne gandim atat la tehnica. Mi-a placut o parere pe aici: conteaza cine tine aparatul, indiferent ce aparat este. Rezultatul este cat se poate de reusit. Iar albul nu este atat de spart, ci are o nuanta de gri murdar, care il scoate din banalitate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uneori, conteaza cine e observatorul si cum priveste realitatea, mai mult decat aparatura.
    Superba fotografia

    RăspundețiȘtergere